Σχετικά με εμάς

Γιατι να επιλεξετε εμας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ με τα πέντε της καταστήματα, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και σαράντα χρόνια. Η εμπειρία μας και η πολύχρονη ενασχόληση με τους τέσσερις τροχούς, μας καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες και έγκυρες εταιρείες στην πώληση ελαστικών και ζαντών.  Η απόλυτη υπευθυνότητα και οι χαμηλές τιμές, μας καθιστούν ως την πιο δυναμική επιλογή.

Βέβαια, το αντικείμενό μας αφορά και τον τομέα της ανάρτησης και της ευθυγράμμισης. Ο άρτιος τεχνικός εξοπλισμός και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων μας, βρίσκει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζετε. Να τονίσουμε επίσης ότι ασχολούμαστε και με τα δίτροχα οχήματα, από παπάκια και scooter, μέχρι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Αναλαμβάνουμε αλλαγή ελαστικών και ζυγοστάθμιση. Στόχος μας είναι οι χαμηλές τιμές, η ποικιλία και η σωστή εξυπηρέτηση των φίλων πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας. Ελάτε να μας δείτε από κοντά και είμαστε σίγουροι πως ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ!!!!

 • 01

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Οι φίλοι μας μπορούν να εμπιστευθούν τις γνώσεις , την ποικιλία των προϊόντων, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τις χαμηλές τιμές μας.

 • 02

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Περιμένουμε την επίσκεψη σας και είμαστε σίγουροι ότι θα εδραιωθεί μεταξύ μας σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης.

 • 03

  ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

  Η πολυετής εμπειρία πάνω στη γεωμετρία, την ευθυγράμμιση, την ανάρτηση, τα ελαστικά και τις ζάντες αυτοκινήτου, μας έδωσαν τις γνώσεις και την ικανότητα να λειτουργούμε με απόλυτη υπευθυνότητα και ευαισθησία σε οποιαδήποτε εργασία αυτού του αντικειμένου.

0
Connecting
Please wait...
Στείλτε μήνυμα

Δεν είμαστε Online αυτή την στιγμή, αφήστε μας το μήνυμα σας.

* Όνομα
* Email
* Το μήνυμα σας
Συνδεθείτε

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια?Γλυτώστε χρόνο και συνομιλήστε μαζί μας online.

Όνοματεπώνυμο
* Email
* Ερώτηση
Είμαστε online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?